Selasa, 13 Agustus 2013

Mantra pemanggil Nyi Roro kidul

Advertisement
nyi roro kidul
Nyi Roro Kidul adalah salahsatu penguasa alam ghaib yang sudah sangat terkenal di jagat supranatural dan jagat pesugihan,banyak orang yang telah menjadi pengikut Nyi RoroKidul dengan jalan pesugihan,Dan bagi Anda yang berkeinginan bertemu dengan Nyi RoroKidul ,Berikut ini ada mantra pemanggil NyiRorokidul,

Mantra AMPUH

mantra pemanggil Nyi Roro kidul : HANGA PURWOJATI WINANTU PUJI RAHAYU DUH KANJENG RATU ENGKANG LENGGAH ING DUMPARING SAMUDRA KIDUL INGKANG NGRATONI SAGANG PORO LELEMBUT DUMAWUH, LENGKEHE JURANG PUNCAKING GUNUNG, BUNTUR ING WAREH SULANING TOYA, SAMI GELARAKEN WATON ING WREKSA, GUNG SELO GUNG SINEBAT PORO LELUHUR INGKANG MANGGEN ING JOWO, NENG BUMI LAN LEBETE BUMI, KAWULO JABANG BAYINE (sebut nama kita) NYUWUN DIPUN RUWAT SAKING PANANDANG KAWULO KAWULANING PARA LELUHUR INGKANG LENGGAH ING GUNUNG PEDHOT LAN BUMI KERTO, NYUWUN KAPARING REJEKI SUGIH LANTARAN ARTO, BONDO DADOSO SEBABING KAMULYAN Cara mengamalkan: Hari Selasa Kliwon sediakan uba rampe kembang setaman beserta pisang raja (satu cengkeh) dan kemenyan. Baca mantra sebanyak 44 x dan tunggu kedatangan Kanjeng Ibu Ratu Laut Kidul.
Advertisement

0 komentar:

Template by:
Free Blog Templates